Raluca ascultă muzica îngerilor

raluca

* La doar 25 de ani, a fost găsită fără suflare * Trupul i-a fost descoperit într-o boxă, lângă un nou-născut, mort şi el

… Doliu în lumea fanilor muzicii folk din Piatra Neamţ. Raluca – unul dintre aproape nelipsiţii spectatori la concertele de gen – a lăsat muţi de uimire pe toţi cei care o cunoşteau şi care, de circa 24 de ore, repetă aproape obsesiv: „Nu-i adevărat! Cum să moară Raluca? Nu poate fi adevărat!…”

Din păcate însă aşa e, Raluca s-a stins la doar 25 de ani. Deocamdată nu se ştie cum şi de ce, iar comunicatul emis de IPJ Neamţ nu lămureşte lucrurile ci generează doar ipoteze şi variante: În ziua de 14 iunie, Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată de un bărbat de 34 ani din municipiu despre dispariția prietenei sale în vârstă de 25 ani. Cu ocazia desfășurării activităților de căutare, aceasta a fost găsită decedată într-o boxă a reclamantului situată în subsolului imobilului, alături de cadavrul unui nou născut”.

raluca3Ambele trupuri au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei deceselor. Cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, mai spune comunicatul Poliţiei Neamţ care, prin aceste informaţii lapidare (de înţeles, atâta timp cât este vorba de o anchetă în curs) adânceşte şi şocul şi speculaţiile de orice fel.

Dumnezeu să o odihnească!

D.V.

coperta raluca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s